...

19 ianuarie 2013

el..?

Toată lumea are un punct slab. Până acum de curând, nu credeam că am. De ce ? Păi, simplu, nu mă complicasem aşa tare în viaţă încât să am un punct slab. Aveam supărări numai dacă nu mi se făcea un moft sau mă certam cu cineva. Dar să mă atace cineva cu ceva specific, o persoană sau să mă rănească ? Nu. Asta până când l-am întâlnit pe El. Era un tip extraordinar, după părerea mea, nici nu eram îndrăgostită de el, dar aşa îl consideram. Dar s-a întâmplat şi inevitabilul, şi mă îndrăgostisem de el. Ce era să fac ?! Nu ştiam… după un timp, părea că se îndepărtează de mine… şi cu fiecare zi când realizam asta, cu atât mai tristă, mai ştearsă, mai nenorocită deveneam. Apoi, într-o seară, mi-am dat seama: El era punctul meu slab. Şi culmea, chiar El s-a folosit de acest punct, fără să-şi dea seama.

8 comentarii:

  1. Asa sunt si eu ..nu aveam slabiciuni pana nu l-am intalnit pe el. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact ca mine . Mă atașez foarte greu de o persoană. Cine nu mă cunoaște ar crede că mai mult încerc să folosesc , dar nu este așa. Se întâmplă toate astea pentru că , la fel ca tine , am întâlnit și eu un EL care m-a făcut să sufăr.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mereu va exista un El care ne va dezvalui punctele slabe ascunse de "carcasa de fier" . Mereu acel El ne va fura zambete si ne va da speranta . Si , in final , acel El ne va rani fara intentie . Si va pleca lasandu-ne in proia agonie .
    B , de ce nu mi-ai spus ? Tu mereu ai fost langa mine , eu de ce nu as fii ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce sa-ti spun, andrada? ca a vrut sa ne despartim? deci sunt messed up. data peste cap..deci. deci deci deci..habar n-am.

      Ștergere
  4. Nimic nu este intamplator pe lumea asta. Suferintele ne fac mai puternici, sunt experiente de viata si din fiecare experienta neplacuta invatam ceva, pana reusim sa ne maturizam suficient incat sa nu mai fim asa usor atacate :) Dupa un El o sa vina un alt El, poate unca un El, pana cand va veni si sufletul pereche :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu. si inca imi astept prima dragoste. si sper ca si ultimaa

      Ștergere