...

28 mai 2012

o perla, un destin

Tot ce vreau este sa ma pierd in paienjenistul anilor si sa ma nasc o data cu fiecare raza rastignita sub ochii plini de lacrimi de neuitare. Sa ma cobor pe o aripa de inger, pe o petala de viata insangerata de cuvinte odioase, rostite de oameni sfinti si profeti.
M-am saturat sa merg pe cioburi de amintiri, sa gust cu sete din durere, ca apoi sa-mi alung pasii spre deserturi pustii. Miroase a adevaruri ascunse in durerile ce cresc si descresc intr-o clepsidra a tristetii.
Durerea este in noi ; nu in firele de nisip sau cuvintele marii.Lumina intunericului nerapus o adaposteste.Perle colorate se raspandesc pe nisipul moale si arzator. Valuri crancene le fura nisipul si le duc departe..Fiecare perla e un destin...fiecare perla ajunge , acum, unde trebuie sa ajunga.
Un orologiu trist vesteste ora fixa. 5 noaptea...sau mai bine zis, dimineata. mi-e asa somn..dar nu vreau sa adorm..
Ma las cuprinsa de euforie, de ticaitul tacut al ceasului, de soapte ce se aud singuratice si mistuie in vazduh. O scoica mi-a daruit o perla colorata, un paradox de culori ; marea mi-a furat-o si a azvarlit-o in neantul tacerii..
Am rugat codrii si pamantul sa-mi redea perla, sa pot tine in mana un destin, un vis micut de care am nevoie..
In schimbul perlutei, am primit aceasta viata, la care nu as renunta pentru o alta..
Voi..ati renunta?
http://www.youtube.com/watch?v=uUaRPpnsfb4

23 de comentarii:

  1. nu am destula putere sa zic ca nu as renunta...pentru ca as vrea o alta viata,as vrea sa fiu altcineva si sa am alte trairi,alte emotii...nu la fel de puternice ca astea pe care le simt eu...nu stiu ce as vrea,dar probabil as vrea sa renunt pentru o alta...mai asa cum visez eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( Tavi, nu stiu ce sa-ti zic. Si eu as vrea o noua viata.. Insa doar dupa ce as pierde-o pe cea de acum.. imi place sa traiesc. adica, viata ma 'fericeste' cum am mai spus intr-o postare. dar da.. si eu cateodata parca as vrea sa se schimbe ceva.. ceea ce simt; ceea ce se intampla in jurul meu.. sa schimb unele zile..
      si totusi, momentan nu mi-as putea imagina viata ca fiind altfel..

      Ștergere
  2. Cred ca as renunta doar daca as primi o alta viata asa cum imi doresc.De cele mai multe ori ne dorim ceva ce nu putem avea,nu?!:|

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de multe ori.. insa exista si datile cand in sfarsit punem mana pe ceea ce ne doream..si, in caz contrar,cand ajungem in fata visului nostru, realizam ca nu mai e ceea ce vrem...

      Ștergere
  3. Și eu m-am săturat . Aceași rutină zilnic , aceași durere .. doar că mult mai apăsătoare ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( vine vara, soarele va straluci iar

      Ștergere
    2. Numai e vară am eu chef -.-
      Vara asta cred că va una dintre cele mai proaste .. mai proaste decât acum :( .
      Huh , am rezistat la celălalte , voi rezista și la asta ..
      :)
      Urează-mi baftă :)) ! :*

      Ștergere
    3. de ce ar fi cea mai proasta vara?

      Ștergere
    4. Pentru că .. nu mă voi mai întâlni cu prietenii , voi sta închisă în casă , mă voi izola , măcar știu că voi sta departe de oamenii care îmi vor vrea răul .
      Dar pentru mine partea bună este că voi avea destul timp să fac exerciții la chimie , la germană și să mă pregătesc pentru Prüfung :D .
      Dar vei mai posta și vara , nu :o3 ?

      Ștergere
    5. :( toata vara exercitii? siguuur este ceea ce iti doresti?.. adica, fiecare are nevoie de o iesire din propria lui inchisoare..eu da, voi mai posta vara..

      Ștergere
    6. Da .. nu am ce să fac altceva .. dar nu prea mă deranjează :) .
      Și-am să te citesc și vara xD

      Ștergere
    7. totusi,sper ca vara asta sa fie una buna pentru tine..si sper ca te veii distra, si ca nu vei face doar exercitii la chimie si germana..

      Ștergere
  4. Niciodata nu as renunta la viata mea si la persoanele care sunt mereu aici pentru mine

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt o groaza de traiti in postarea ta si totusi nu regreta ce se intampla a II a tot ai gresi pentru ca asa facem toti. Felicitari:*!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-a plăcut mult postarea,dar m-am cam chinuit să citesc...e mic scrisul.Dar mă descurc :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc ca mi-ai spus, il voi modifica cat mai curand :d

      Ștergere