...

14 aprilie 2012

Teoria fericirii.

Pentru ca singuri ne putem face fericirea.
Pentru ca totul se rezuma la decizile noastre si la drumul nostru in viata
Pluteste pe un norisor si dormi pe un curcubeu.Nu sta inchis intr-o camera pustie si intunecata.
Zambeste-i soarelui si spune-i cat de mult il admiri.
Incearca sa ocolesti o groapa atunci cand o intalnesti daca chiar vrei sa continui spre infinit sigur pe tine si pe alegerile tale.
Ai incredere ca vei reusi sa uiti acele sunete ale chitarii imbatate de noi, de admiratie si de petele de cafea ce au fost demult aruncate salbatic peste chitara. Si uita ploile necrutatoare ce s-au napustit fara voia ta peste tine facandu-te sa cazi, sa te prabusesti.Si uita rasariturile perfecte ce au fost petrecute in prezenta pasarilor micute si a boabelor de nisip sfaramate in  mii de bucatele.
Pune-ti increderea in cine crezi ca merita si fa-l sa fie unic pentru ca e al tau.Fa-l sa te iubeasca, fa-l sa creada cu adevarat.Fa-l sa zambeasca prosteste doar la gandul ca maine e o noua zi insorita.
Sari de bucurie si urla fericit "pot! SI VREAU !"
Pentru ca chiar putem.Dar trebuie sa si vrem .
Viseaza curcubee si incearca sa alergi ca un nebun pe ele si arunca culoarea lor peste tot in lume.
Deseneaza, picteaza-ti viata.Fa-ti-o cum vrei si las-o sa continue spre infinit, caci poate nu va veni un sfarsit.Si  daca va veni sfarsitul , spera ca va fi o continuare. Une fericita si plina de adventuri.
Continuarea cu noi acorduri si cu o noua viata.Pete de cafea fierbinte intinse pe jos,cirese pe niste prajituri cu frisca si cu aroma de capsuni.
 Continuarea cu ,carti ce te fac usor sa fi sensibil dar ce iti fac sa iti revii imediat, zambind ascultand povestile minunate ale unor vieti perfecte si unice.
Cu rasarituri noi petrecute iar in prezenta vaga a unor creaturi mici si nevinovate si a unei lumini ce se va face mai mare decat e acum.
Cu ,cantece compuse de amandoi.Cantece care se rezuma la imaginatie si la micii monstri din noi si la fantomele ce ne bantuie pe fiecare si care te fac sa tresar la o singura blanda atingere cu mainile neexistente defapt, dar te ating cu sufletul si le poti simti.,la intunericul ce l-am invins tinandu-ne de mana, urland spre cer "chiar putem" si  la micile pete de sange de pe tavan ce le vedem numai noi, stiindu-le la perfectie povestea pentru care se afla acolo.
Asta e continuarea perfecta a fericirii si totusi daca vrei continua cu lacrimi si depresie. Atunci sfarsitul va veni mai repede si poate ca si pentru cei din jurul vostru.
Dar tineti minte ca totul depinde de noi.
Mereu a fost asa. Mereu va fi.
Zambeste caci trebuie! Zambeste ca sa arati ca totule bine..Zambeste caci poate cineva se va indragosti de zambetul tau asa cum ai facut tu cu al cuiva... Zambeste daca nu vrei sa vina sfarsitul.Sfarsitul zambetelor proprii.
zambeste pentru ca asa e mai bine.. pentru toti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu