...

24 decembrie 2011

E 10:00. Decembrie, 24.
In sfarsit a venit si  Ajunul Craciunului asta.
Sunt singura acasa.Tipic parintilor mei.Ca in fiecare an, dealtfel...
Sunt singura si ma plictisesc.E o senzatie idioata sa stai singur acasa,in Ajun. Bradul e pe jos in sufragerie, iar eu stau pe canapea scriind aceasta postare.
Sunt plictisita..
Cred ca o sa il fixez mai tarziu si o sa l impodobesc.Auriu si  rosu anul acesta...
Buni trece pe la mine din cateva in cateva minute ca sa ma convinga sa merg cu el sa mi ia cadouri.Dar sunt asa lenesa...
As vrea ca mami si tati sa fie aici...ar fi fost mai amuzant.poate m as fi uitat cu ei la un film pe dupaamiaza. am fi mancat cozonac italian si am fi impodobit impreuna bradul pe care adineauri m am gandit sa l ridic.
Globurile mele noi sunt pe masa si spre mirarea mea, sunt frumoase. Stau cu o caciulita de Mos in cap si cu betea in jurul gatului, incercand sa ma simt bine.Imi reuseste. E totusi Ajunul Craciunului,nu?Parintii mei isi vor face pana la urma aparitia diseara, cu restul familiei, mai exact C. [ impreuna cu parintii ei] si super prietenul meu,D.
Nu sunt dezamagita ca ei nu sunt aici.Ma descurc.O sa fac bradul, si cred ca o sa mi misc poponetul in maall pentru shopping part 2. O sa mi iau o cafeluta de la Starbucks, si apoi vin acasa, aruncandu ma pe canapea uitandu ma la un film si mancand popcorn. Sunt obisnuita ca mama si tata sa fie plecati, doar sunt oameni importanti, si sunt sarbatorile..Desigur.
Craciun fericit tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu