...

30 iulie 2011

Prezent si trecut.

Si sper sa nu fi uitat ce inca eu am in palma.
Si sper ca nu ai uitat ca am facut candva parte din tine.Si nu uita ca soarele aparea o data cu mine, si nu uita ca sentimentul era reciproc.
Dar.Cine se uita in trecut e un las, cine sufera pentru trecut e un monstru, asa ca nu am de gand ca aceste lucruri sa se intample iar, desi as vrea.Si stiu ca s-ar termina la fel, dar parca o parte din mine inca ar mai vrea sa traiasca ce traia atunci, chiar daca sfarsitul verii trecute a furat o parte din mine care nu s-a intors.
Si prezentul incearca sa umpla acest gol , dar nu prea ii reuseste. Niciodata nu va reusi nimeni, nimeni sa ocupe acel loc care acum pare gol.
Dar, dar nu pot zice ca sunt trista. Nu sunt.Iubesc gustul prezentului si ma hranesc cu el zilnic.Iubesc ceea ce sunt,ceea ce am fost si sunt mandra de mine :]  Stiu sa zambesc, stiu sa ma prind de stancile puternice in mijlocul valurilor necrutatoare, si daca cad, stiu sa ma ridic. Si, de fiecare data cand fac asta, ma ridic si mai sus, mult mai sus. Si desigur, am acel pod sigur pe care merg mereu cand vad o prapastie, podul de care ma agat pentru a ramane in siguranta. Iubesc sa zambesc, iubesc sa imi zambiti, iubesc fericirea.
Sunt fericita.Mai fericita ca niciodata pentru ca am lasat trecutul amar in urma, fara ajutorul nimanui, doar al meu.
Si.chiar daca cateodata mi-e dor de acele clipe cu care as vrea iar sa ma hranesc,ma gandesc la ce e bine pentru mine si la ce nu .Si reusesc sa inving frica de a pasi in continuare, si reusesc sa traiesc prezentul.
Mereu voi face asta, voi fi bucuroasa avand in mine placerea prezentului.
Si acel gol..Am zis ca nu se va umple.Asa e, dar e un gol prea mic ca sa ma opreasca sa continui, cand alte parti gigante imi soptesc ca pot sa continui.

PS: daca va puneti cu NOUA eu, voi veti regreta, nu eu .
si acum, puterea mea va va invinge pe toti . pentru ca. pentru ca s-a intors dorinta de a trai vesnic.<3 si pentru ca m-am intors eu cea adevarata.
nu va mai puteti bate joc, nu de mine. :]
IS MY TURN TO BE TRUE, IT.S MY TURN TO BE LIKE YOU ! :3

Un comentariu: